m

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe co-finanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi
www.fonduri-ue.ro

Urmăriți-ne pe:
GO UP

Cetatea aRtElor – ArTă în inima cEtății

ASOCIAȚIA GRUPUL SKEPSIS, în parteneriat cu Municipiul Alba Iulia și organizația DAVVI – SENTER FOR SCENEKUNST (Norvegia), derulează proiectul Cetatea aRtElor – ArTă în inima cEtății/C.R.E.A.T.E!“. Proiectul este finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

Proiectul este o inițiativă originală, creativă și aduce sub aceeași umbrelă artiști români și străini, transformând Cetatea Alba Iulia într-o mare scenă culturală în aer liber.

Acțiunile principale ale proiectului se concretizează în pregătirea, organizarea și derularea unor ateliere artistice interactive, care vor sta la temelia proiectării, organizării și derulării unor spectacole stradale de teatru, muzică și artă plastică.

Pentru interacțiunea cu publicul larg, va fi organizat și un atelier stradal, de arte combinate (teatru, muzică și arte plastice).

Publicul din Alba Iulia, dar și turiștii, vor avea acces gratuit la 14 activități de artă contemporană (spectacole, expoziții, ateliere): 4 spectacole de teatru;  5 spectacole de teatru prezentate sub forma unei microstagiuni teatrale; 2 spectacole de tip concert stradal; o expoziție internațională; o  expoziție națională cu caracter interetnic; 1 atelier interactiv de arte combinate.

Program:

2 concerte stradale de muzică renascentistă și medievală
09-10 Septembrie, ora 20.00
Poarta a IV-a/Cetatea Alba Carolina

Microstagiune „Teatru în inima Cetății” – 5 spectacole de teatru marca Skepsis
Septembrie-Noiembrie
Muzeul Național al Unirii Alba Iulia – Palatul Principilor

 

În cazul vremii nefavorabile, evenimentele vor fi reprogramate. Noutăți și detalii despre evenimentele culturale pot fi urmărite pe pagina facebook a Asociației Grupul Skepsis

Date

sept. 09 - 10 2023
Expired!

Leave a Reply