m

Urmăriți-ne pe:
GO UP
Image Alt

Cautare cazari Alba Iulia

Hotel Medieval

Hotel *****

28 camere
44 paturi

Cetate
Alba Iulia, str. Militari, nr. 2
+4 0374 079 990
office@hotel-medieval.ro
http://www.hotel-medieval.ro

Facilitati:

Hotel Medieval (5*) este amplasat într-o clădire monument istoric, veche de 300 de ani, din mijlocul cetății de la Alba Iulia. Imaginea clasică a ansamblului, mobilierul elegant și costumele de epocă ale personalului, te duc cu gândul la marile curți nobiliare din Europa. Restaurată și reamenajată, clădirea păstrează elementele arhitecturale originale de secol XVIII. Hotel Medieval combină farmecul istoriei sale cu liniștea din împrejurimi, fiind așezat într-o zonă ferită de aglomerația urbana. Clienții noștri se pot relaxa în ambianța secolului XVIII, beneficiind însă de serviciile moderne, care acoperă o gamă largă de dorințe: weekend-uri de relaxare, vacanțe și organizarea unor evenimente speciale din viața personală sau profesională.

, , , , ,

Hotel Transilvania

Hotel ****

80 camere
160 paturi

Centru
Alba Iulia, Piața Iuliu Maniu, nr. 11
+40258 812 052; +40 721 291 709
office@hoteltransilvania.eu
https://hoteltransilvania.eu/

Facilitati:

Fiecare loc trăiește prin povestea lui. Hotel Transilvania a fost, încă din 1972, o parte centrală din povestea orașului. A trăit și a crescut prin ceea ce au povestit despre el toți cei care i-au trecut pragul.

În 2013, am decis să-i schimbam povestea și să tranformăm popularitatea în prestigiu. Am păstrat suficient cât să-ți aducă aminte de ceea ce a fost un adevărat simbol al Alba Iuliei și am adăugat tot ceea ce surprinde. Am avut curajul să acceptăm o provocare ce părea imposibilă: să păstrăm locația, pentru ca tu să știi că tot aici ne vei găsi, unde ne-ai găsit și în urma cu mai bine de 40 de ani, dar să dăm o nouă viață vechilor ziduri. Peste toate, i-am dat personalitate! După o transformare de la temelie, în care am mizat pe tot ce contează cu adevărat în industria hotelieră, Hotel Transilvania a devenit gazda de care ai nevoie atunci când ești departe de casă.

Vă mulțumim pentru că ne-ați ales și vă garantăm că vom face absolut tot ceea ce depinde de noi pentru a vă transforma vizita într-o experiență memorabilă: în ceva de povestit!

, , , , ,

Hotel Aura Unirii

Hotel ****

15 camere
19 paturi

Centru
Alba Iulia, str. Mihai Viteazul, nr.5
+40 371 660 860; +40 073 4771 135
receptie@auraunirii.ro
https://auraunirii.ro/

Facilitati:

Hotelul „Aura Unirii” este alegerea perfectă pentru o vacanță, dar și pentru călătorii de afaceri sau pentru organizarea de evenimente. În hotelul nostru recent dat în folosință puteți savura confortul a 14 camere, 1 apartament și 1 cameră pentru persoane cu dizabilități. Hotelul dispune de restaurant cu specific mediteraneean, terasă, SPA, sală de conferințe, parcare privată.

, , , , ,

Vila Preciosa

Pensiune ****

10 camere
18 paturi

Centru
Alba Iulia, str. Lucian Blaga, nr. 10
+40 258 814 033
office@preciosa.ro
https://www.preciosa.ro/

Facilitati:

La numai câteva minute de centrul istoric și administrativ, te intampină cu caldură și rafinament una dintre cele mai elegante locații ale orasului Alba Iulia, Vila Restaurant Preciosa. În imediata vecinătate a vilei regăsitți Cetatea Alba Carolina, cele doua Catedrale, Muzeul și Sala Unirii, Traseul celor Trei Fortificatii, precum și alte monumente istorice.

Odată ajuns la Restaurantul Preciosa, te declari surprins de o eleganță discretă. Indiferent dacă sunteți în compania persoanei iubite sau ne-ați călcat pragul pentru o intâlnire de afaceri, la Preciosa veți fi răsfățati cu preparate alese din bucătăria autohtonă și internationalâ acompaniate de un vin de calitate, și o atmosferă pe măsură. Toate acestea vă vor face să descoperiți că trăiți cu adevarat momente... prețioase.

, , , , , , , , , ,

Pensiunea Marylou

Pensiune ****

8 camere
16 paturi

Cetate
Alba Iulia, str. Lalelelor, nr. 18
+4 0358 116 824
office@pensiunea-marylou.ro
http://www.pensiunea-marylou.ro

Facilitati:

Situată în Zona Rezidențială a Cetății din Alba Iulia, Pensiunea MaryLou (4*) dispune de 24 de locuri de cazare, la standarde internaționale, în 8 camere (32 mp): 4 camere duble cu paturi separate (twin) și 4 camere duble cu pat matrimonial. Confortul dumneavoastră este completat de liniștea zonei și ospitalitatea gazdelor într-un cadru intim și plin de căldură. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun la restaurantul Pensiunii Marylou.

, , , , ,

Pensiunea „Ave, Alba!”

Pensiune ****

13 camere
26 paturi

Cetate
Alba Iulia, Bulevardul Horea, nr. 27
+4 0358 407 825
contact@avealba.ro
https://avealba.ro/

Facilitati:

Lucrările de amenajare necesare schimbului de destinație, din casa de locuit în pensiune turistică, au fost demarate în anul 2017, rezultând astfel, în vara Centenarului, un plăcut loc de cazare, lipit ca un timbru de Cetatea Alba Carolina – Ave, Alba! Pensiunea are 13 camere, împărțite în 4 categorii: dublă 3*, dublă 4*, twin 4* și delux 4*. Toate camerele au pat matrimonial, iar camerele Twin au două paturi de o persoană. Camerele Delux au, pe langă patul matrimonial, o canapea pentru un copil până la 16 ani. Diferența de clasificare (3, respectiv 4 stele) este dată strict de suprafață, cele de 3* fiind mai mici, în rest dotarea și decorul lor este identic. Punem la dispoziția oaspeților noștri un spațiu comun destinat servirii micului dejun și activităților recreative; lectură, TV, etc. Pe toată perioada șederii, oaspeții beneficiază de internet wireless. Pensiunea are spațiu privat de parcare. Poziția geografică în centrul orașului Alba Iulia (la câțiva metri de intrarea în cetate), facilitează accesul ușor la principalele obiective turistice, fără a fi parcurse trasee lungi și obositoare. Întreaga pensiune, cu mobilierul complet nou și de o calitate excepțională, v-a asigura oaspeților un sejur confortabil și relaxant.

, , , , , , ,

Pensiunea Alba Forum

Pensiune ****

7 camere
14 paturi

Cetate
Alba Iulia, Str. Brândușei, nr. 20A
+4 0722 622 653
contact@alba-forum.ro
https://www.alba-forum.ro/

Facilitati:

Situată la 700 m de partea istorică a orașului- Cetatea Alba Carolina, în cartierul Dealul Furcilor, Pensiunea Alba Forum este locul ideal de popas al călătorului interesat să cunoască orașul Alba Iulia și toate poveștile lui, vechi sau actuale. Inaugurată în anul 2018, cu ocazia Centenarului Marii Uniri, Pensiunea Alba Forum este autorizată de Ministerul Turismului la 4 stele și dispune de locuri de cazare în 6 camere duble și un apartament, spațioase, complet echipate, sală fitness, parcare gratuită cu supraveghere video, WI-FI, zonă de relaxare și terasă în curtea din spate.

, , , , ,

Pensiunea Element

Pensiune ****

7 camere
12 paturi

Cetate
Alba Iulia, str. Mircea Eliade, nr. 2A
+40 745 323 270
pensiuneaelement@gmail.com
https://pensiunea-element.ro/

Facilitati:

Modernă și cochetă, pensiunea Element este alegerea potrivită atât pentru relazare cât și pentru business, oferind șarm și intimitate. Cele 7 camere spațioase și 3 apartamente vă așteaptă cu paturi confortabile, mobilier cu design deosebit, băi elegante și desigur servicii de înaltă calitate. Toate camerele au acces wi-fi, Tv LCD cu canale prin cablu, minibar, uscător păr, articole pentru toaletă gratuite. Un loc în care să te simți cu adevărat în elementul tău!

, , , ,

Hotel La Maison de Caroline

Hotel ****

13 camere
26 paturi

Centru
Alba Iulia, Str. Primăverii, nr. 11
+40 752 624 766; +40 358 101 227

http://www.lamaisondecaroline.ro/

Facilitati:

Situat în centrul vechi al orașului Alba Iulia, pe o străduță liniștită dintr-un cartier de case, hotelul La Maison de Caroline (4*) se potrivește perfect atât călătoriilor de afaceri, cât și unor vacanțe relaxante în zona Ardealului. Construită acum mai bine de 120 de ani, clădirea ce găzduiește hotelul vă întâmpină cu o arhitectură specifică sfârșitului de secol XIX, în stil unguresc, fiind o casă boierească cu un aer select al încăperilor pline de istorie. Proprietatea unei cunoscute familii de avocați până în anul 1950, La Maison de Caroline reușește să păstreze frumusețea caselor de odinioară pe care o contopește cu serviciile și facilitățile unui hotel modern. La Maison de Caroline este amplasată într-o zonă recunoscută pentru liniștea sa, practic fără trafic și centre comerciale în imediata vecinătate.

, , , , , ,

Hotel Theodora Golf Club

Hotel ****

4 camere
12 paturi


Str. Principală, nr. 75 C, loc. Teleac, jud. Alba
+40 258 701 004
contact@theodoragolfclub.ro
http://theodoragolfclub.ro/ro

Facilitati:

Pentru că personalitatea clubului este definită de bogăția florei și de frumusețea peisajului, vilele au primit nume de flori. Astfel, în buchetul frumos și înmiresmat de la Theodora Golf Club avem Hortensia, Feriga, Crizantema, Magnolia, Iasomia, Petunia, Trandafirul, Hibiscusul, Liliacul, Margareta, Irisul, Rozmarinul și Lavanda. Veți putea recunoaște fiecare vilă după florile care delimitează spațiul și care definesc conceptul floral unic al acesteia, creat cu ajutorul specialiștilor peisagiști.
Iar dacă afară aerul poartă parfumul și prospețimea florilor atent alese, în interiorul fiecărei vile se dezvăluie un spațiu gândit modern pentru un real și optim confort al fiecărui vizitator. Mobilierul din lemn natural, simplu și elegant, pune accent pe crearea unui spațiu de odihnă în care relaxarea și siguranța sunt prioritare.
Fiecare vizitator poate să își configureze un set de facilități prin intermediului cardului personal unic emis pentru durata sejurului.

, , ,

Domeniile Mar’tinutzi

Hotel ****

32 camere
64 paturi


Vintu de Jos, str. Mihai Eminescu, nr. 58, jud. Alba
+4 0730 202 554
office@domeniilemartinutzi.ro
https://domeniilemartinutzi.ro/

Facilitati:

Perla complexului Domeniile Mar'tinutzi este un hotel luxos de 4 stele, care are în dotare un modern centru Spa, menit să întregească atmosfera de poveste a locului. Cele 32 de camere se bucură de un cadru natural deosebit de frumos, discret, departe de agitația orașului, locul ideal pentru evadarea din rutina zilnica, în cautarea relaxării.

Camerele mari, spațioase, păstrează elemente de arhitectură originală, paturi grandioase, accesorii opulente imbinate armonios cu decorațiuni și detalii moderne. De la ferestrele camerelor, oaspeții noștri se pot bucura de o panoramă unică, oferită de spectaculoasa curte a domeniului, intregită de ruina Castelului Împăratesei Maria Tereza, detalii care urmăresc transformarea oaspeților noștri în boieri contemporani.

Toate camerele sunt dotate cu internet de mare viteză, astfel clienții care ne trec pragul în interes de afaceri, pot să-și organizeze agenda zilnică, chiar din camera de Hotel.

, , , , , ,

Hotel Golf Pianu

Hotel ****

27 camere
54 paturi


Pianu de Jos, jud Alba, lângă Clubul de Golf Paul Tomița
+40 750 990 200; +40 755 095 707
office@golfhotelpianu.ro
http://www.golfhotelpianu.ro/

Facilitati:

Camerele Golf Hotel Pianu sunt decorate în stil clasic și totodată tematic, fiind pe gustul tuturor iubitorilor de golf şi nu numai, având posibilitatea de a opta între cazarea în apartament, cameră dublă twin, dublă matrimonială şi single.

, , , , ,

Pensiunea „Bună Ziua”

Pensiune ****

4 camere
4 paturi


Lunca Ampoiței, nr. 52A, jud Alba
+40 769 241 859
semydym@gmail.com
https://www.pensiuneabunaziua.ro

Facilitati:

Pensiunea Bună Ziua situată la 20Km de Alba Iulia, aflată în Rezervația Naturală - Munții Trascăului vă așteaptă să petreceți momente de relaxare și timp de calitate împreună cu cei dragi. Spațiul exterior este generos, format din livadă, pădure, spațiu verde și este brăzdat de cursul de apă Valea Macri cu mici căderi de apa. Ciubărul din lemn se integrează perfect în acest peisaj relaxant. Se află în mijlocul naturii într-o zonă liniștită și se închirează în circuit închis grupurilor de maxim 4 familii. Nu se accepta desfășurarea de evenimente zgomotoase.

Pensiunea Bună Ziua dispune de 4 dormitoare cu pat matrimonial, fiecare cu baie proprie cu dus, living spațios cu baie comună și zonă de luat masa, bucătărie complet utilată cu camără racoroasă și terasă exterioară. La exterior este configurat un loc pentru grătare și ceaun iar punctul principal de atracție este ciubărul rustic din lemn cu apă caldă.

, , , , , , , , , , ,

Casa Dives – Varianta Boierească Din 1850

Pensiune ***

7 camere
14 paturi


Pianu de Sus, str. Bisericii, nr. 280, jud. Alba
+40 751 882 384
rezervari@casadives.ro
https://www.casadives.ro/

Facilitati:

La pensiunea Casa Dives am croit o excursie in care nu te vei plictisi. Intra sa vezi activitatile, alege cateva potrivite grupului tau. Rezerva din vreme, locuri putine spre deloc pe weekend. Poti plati si cu cardul de vacanta.

Te asteapta o vacanta intr-unul din cele mai frumoase sate romanesti. Vezi variantele 2-7 nopti, cu 2 mese pe zi, piscină, jacuzzi, ciubăr, vedere la pădure, masaj de relaxare, plimbare cu bicicleta, aventura cu buggy prin natura, plimbare cu caruta, inchiriere atv-uri sau drumetie pe Valea Pianului.

Te-ar unge pe suflet sa evadezi cu prietenii câteva zile intr-un tinut legendar. Mai multe povești în aceeași excursie pentru copii și părinți.
Cand vrei sa fugi de banal, de previzibil, de turismul de masa, cand vrei sa simti spiritul unui loc, atunci ti se cuvine o experienta speciala. Dupa ce tragem linie, clipele petrecute alaturi de prieteni, familie si cei dragi sunt poate singurele cu adevarat importante in viata unei persoane. Asa ca ne-am promis sa-i rasfatam din plin pe toti cei care ne trec pragul.

, , , , , , , , , , ,

Pensiunea Drumul Dragostei

Pensiune ***

10 camere
20 paturi


Vințu de Jos, str. Prieteniei, nr. 2, jud Alba
+40 371 402 272
contact@drumuldragostei.ro
https://www.drumuldragostei.ro/

Facilitati:

, , , ,

Hotel Allegria

Hotel ***

63 camere
124 paturi


Lancrăm, Dn1, km 373+100, nr. 9, jud. Alba
+4 0358 401 730
receptie@allegriahotel.ro
https://allegriahotel.ro/

Facilitati:

Hotel Allegria sugerează ideea unui spaţiu confortabil, căruia culorile vibrante şi designul neconvenţional, îi aduc un plus de valoare şi îl fac unic în Judeţul Alba. La capitolul design, camerele sunt decorate „cald” și primitor, creând o ambinaţă plăcută pe care şi-ar dori-o orice client. Aflat la doar 10 minute de centrul istoric al oraşului Alba Iulia și la doar 25 de minute de Valea Frumoasei (Sebeș), fie că sunteţi turist sau cu probleme de afaceri în Alba Iulia sau Sebeş, Hotel Allegria este opțiunea ideală de cazare. Hotelul din apropierea acestor 2 oraşe, este cunoscut pentru liniștea și confortul pe care îl oferă atât celor care preferă turismul business cât și celor care se află în trecere. Avem plăcerea de a vă pune la dispoziție 30 camere confortabile, 1 restaurant cu o capacitate de 100 de locuri, o sală de conferințe modernă cu 50 de locuri, o terasă parţial deschisă cât şi o cramă decorată rustic. Pentru cei care îmbină istoria cu afacerile, plăcerea de a călători cu nevoia unui spațiu dominat de confort Hotel Allegria este alegerea ideală. Spațiul beneficiază de un design avangardist, învelit în culori calde și hrănit cu o ambianță deosebită precum o amintire pe care o veți prețui. Restaurantul hotelului pune în valoare ideea generoasă că arta culinară nu este un lux ci un serviciu de care oaspeții pot beneficia într-o atmosferă discretă.

, , , , , , , , , ,

Hotel Carolina Heritage

Hotel ***

14 camere
16 paturi

Cetate
Alba Iulia, Str. Unirii, nr. 11
+40 724 637 188
office@carolinaheritage.ro
https://carolinaheritage.ro/

Facilitati:

Carolina Heritage, proaspăt inaugurat, în 2022, este hotelul de 3 stele care te așteaptă în inima cetății Alba Carolina.
Hotel Carolina Heritage se află chiar în miezul istoriei, aproape de toate obiectivele turistice importante. Din camerele hotelului poți admira clădirile istorice din jur, precum Catedrala Romano-Catolică Sfântul Mihail și simți că timpul curge în sens invers, iar istoria ți se desfășoară în fața ochilor.
Construit într-un stil modern, cu inserții decorative vintage și cu mult preț pus pe păstrarea elementelor istorice de arhitectură, hotelul respiră eleganță, îndeamnă la clipe de răgaz și experiențe atemporale.

Cei care îi trec pragul simt energia bună a locului, încă de la primii pași, în interiorul căptușit cu obiecte care amintesc de moștenirea româno-ungaro-austriacă. Moștenire care se reflectă, de altfel, minuțios, și în meniul restaurantului hotelului. Astfel, aici vei avea nu doar o experiență vizuală și estetică, dar și una culinară de calitate, atent curatoriată.
Iar pentru ca experiența senzorială să fie una completă, hotelul pune la dispoziția turiștilor o cramă de 60 de locuri, un spa cu jacuzzi și o saună uscată. Pe terasa exterioară, unde ritmul vieții dintre zidurile cetății Alba Carolina ți se desfășoară sub priviri, poți savura în liniște o ceașcă de cafea sau de ceai, dis-de-dimineață, în miezul zilei sau la lăsarea serii.
Sala de conferinte are o capacitate de maxim 44 de persoane cu dotăriile necesare: videoproiector, flipchart, ecran, sonorizare, Coffe-Break.

, , , , , , , , ,

Hotel Mariss

Hotel ***

28 camere
57 paturi


Alba Iulia, str. Viilor, nr. 39
+4 0358 401 779
office@hotelmariss.ro
http://www.hotelmariss.ro/

Facilitati:

La Hotel Mariss sunteți oaspetele nostru privilegiat! Bucurați-vă de intimitatea camerelor și de notele distinctive ale barului. Hotel Mariss dispune de un restaurant elegant și generos, unde veți avea ocazia să gustați arome autentice românești și internaționale. Fie ca sunteți în Alba Iulia pentru afaceri sau de plăcere, vă invitam să ne fiți oaspete. Hotel Mariss are 3 (***) stele, este situat în Alba Iulia și este amplasat în proximitatea drumului European E81, la 2 minute de gară și la 5 minute cu mașina de centrul oraşului. Convingeți-vă singuri că suntem cea mai potrivită alegere pentru dumneavoastră. Vă așteptăm!

, , , , , , , ,

Hotel Cetate

Hotel ***

112 camere
216 paturi

Cetate
Alba Iulia, str. Unirii, nr. 3
+40 258 811 780
alba@imparatulromanilor.ro
http://alba.imparatulromanilor.ro/

Facilitati:

Localizat in una dintre cele mai frumoase cetati din Romania Hotel Cetate Imparatul Romanilor va ofera un sejur cu aer istoric in apropierea Cetatii Alba Carolina.
La Hotelul Cetate Imparatul Romanilor veti fi intampinati cu caldura, iar personalul nostru va fi la dispozitia dumneavoastra pe toata durata sejurului.
Camerele noastre (single, duble/twin si apartament) va ofera un spatiu plin de confort intr-o ambianta calma si relaxanta. WIFI gratuit, parcare gratuita si pazita sunt doar cateva dintre facilitatile pe care vi le punem la dispozitie.

, , , , , , , , , , ,

Aparthotel Derby AH

Apartament ***

6 camere
12 paturi

Centru
Alba Iulia, str. Octavian Goga, nr.27
+40 728 332 849
derbytrans@yahoo.com

Facilitati:

Derby ApartHotel este o unitate situată la 600 m de Poarta I a cetății Alba Carolina și oferă spre cazare ,camere spațioase tip apartament suprafață 50 mp, fiecare cameră are baie proprie, living și dormitor, chicinetă.

, , , , , , , , , , ,

Aparthotel Armada

Hotel

5 camere
5 paturi

Cetate
Alba Iulia, str. Ștefan cel Mare, nr. 8
+40 759 168 614
office@aparthotelarmada.ro
https://aparthotelarmada.ro/

Facilitati:

Vă invităm la Alba Iulia într-un imobil NOU, cochet, la distanță de doar 5 minute de mers pe jos de Cetatea Alba Carolina. Locația este ideală pentru a porni spre toate punctele de interes din Alba Iulia.

, , , , , , , ,

Crema Residence

Apartament ***

13 camere
40 paturi

Cetate
Alba Iulia, Bulevardul Revoluției 1989, nr. 2E
+40 727 362 628
cremaresidence@gmail.com
https://cremaresidence.ro/

Facilitati:

Situat în Alba Iulia, Crema Residence a fost deschis în august 2014 şi oferă spre închiriere apartamente în sistem self-catering. Cele 10 apartamente pe care le oferim spre închiriere în Alba Iulia sunt structurate astfel: 3 apartamente cu un dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibilă 7 apartemente cu două dormitoare, unul fiind cu un pat matrimonial, iar celălalt cu două paturi single. La sfârșitul anului 2016 s-a definitivat și al doilea corp de clădire în care punem la dispoziția oaspeților 10 camere și 7 apartamente cu unul și două dormitoare. Tot aici, la parter, funcționează și restaurantul.
Închiriem apartamente atât pe termen scurt, cât și pe termen mediu sau lung. Crema Residence este alegerea nr. 1 în Alba Iulia atunci când se caută echilibrul între chirie la preț mic, un spațiu de locuit generos și o ambianță elegantă.

, , , , ,

Vila White Tulip

Apartament ***

4 camere
12 paturi

Cetate
Alba Iulis, str. Lalelelor, nr. 6B
+40 741 467 072

https://web.facebook.com/VilaWhiteTulip/?_rdc=1&_rdr

Facilitati:

Dacă te afli într-o vizită scurtă, o vacanță sau călătorești în interes de serviciu la Alba Iulia, atunci cu siguranță te interesează să închiriezi un loc care să se potrivească stilului tău. Vila White Tulip vă oferă un spațiu potrivit de odihnă, o atmosferă intimă și familiară, confortul unui hotel și utilitatea unei locuințe. Proprietatea oferă 4 spații de cazare cu 1 sau 2 dormitoare, living + chicinetă, baie proprie și balcon. Facilități: Wi-fi, aer condiționat, cablu TV, parcare privată supravegheată video, lenjerie, prosoape, papuci și articole de toaletă hoteliere gratuite, uscător de păr, cafea/ceai și sticlă de apă la sosire. Modalități de plată: numerar sau card (Card Visa sau Mastercard).

, , , , , , , , , ,

Pensiunea Margareta

Pensiune ***

7 camere
14 paturi

Partos
Alba Iulia, str. Regimentului V Vânători, nr. 79
+40 747 110 143
office@hanulcuberze.ro
https://web.facebook.com/pensiuneamargaretaalbaiulia/?_rdc=1&_rdr

Facilitati:

Situată în Alba Iulia, la 5 km de Poarta a III-a a Cetății Alba Iulia, Pensiunea Margareta are un bar, lounge comun, terasă și parcare privată gratuită. Oaspeții beneficiază de divertisment de seară și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, frigider, fierbător de apă, dulap, duș și uscător de păr. De asemenea, camerele pensiunii au baie privată cu articole de toaletă gratuite.

, , , , , , , , , , ,

Antique Aparthotel

Hotel ***

3 camere
10 paturi

Centru
George Coșbuc, nr. 12
+40 757 553 736

https://antique.xtadia.com/

Facilitati:

Situat în Alba Iulia, la 1,4 km of Poarta a III-a a Cetății Alba Iulia și la 1,2 km de Cetatea Alba Carolina, Antique ApartHotel oferă WiFi gratuit.

, , , ,

Complex Prestige

Hotel ***

39 camere
84 paturi

Centru
Alba Iulia, str. Vasile Alecsandri, nr. 68A
+40 773 396 820
denylook@gmail.com

Facilitati:

Situat într-o zonă liniștită a municipiului Alba Iulia, in cladirea in care a functionat Moara Veche, la doar 2 km de centru orașului și la 2,5 km de vestita Cetate Alba Carolina cu numeroasele sale obiective turistice, Complex Prestige vă va oferi comfortul și liniștea necesara pentru odihnă, dat totodată și accesul la distracție și relaxare. Prin amplasamentul nostru, oferim condițiile ideale pentru turismul de afaceri, precum și pentru odihnă sau vizitare. Complex Prestige dispune de un număr de 30 camere de închiriat, după cum urmează - 15 camere tip Lux, situate la etajul 1; - 15 camere tip Comfort, situate la etajul 2; Fiecare cameră este dotată cu frigider cu minibar, televiziune prin cablu cu TV LCD, baie proprie cu duș. Facilități: - acces internet wi-fi gratuit; - parcare gratuită; - aer condiționat; - seif disponibil la recepție; - plată card. Locuri de cazare în regim hostel: - 18 locuri în 3 apartamente, situate la etajul 1; - 12 locuri în 6 camere tip Economy, situate la parter, acces direct din stradă; Fiecare cameră/apartament este dotată cu frigider cu minibar, televiziune prin cablu cu TV LCD, baie proprie cu duș.

, , , , , , , , , ,

Pensiunea Select

Pensiune ***

15 camere
35 paturi


Oarda, str. Biruinței, nr. 6, jud. Alba
+4 0724 578 704
contact@selectalba.ro
http://www.selectalba.ro/

Facilitati:

Pensiunea este amplasată la doar 2 km de centrul orașului și la 15 minute de frumoasa cetate de tip Vauban, Alba Carolina. Construcția este finalizată în anul 2014 și pune la dispoziția clienților o gamă variată de servicii și facilități în cele mai bune condiții. Unitatea de cazare din Alba Iulia, pune la dispoziție camere de 3*** și 4**** stele la prețuri avantajoase. Pensiunea Select oferă spre cazare 18 camere si 2 apartamente, fiecare având baia proprie, aer condiționat, TV, Wi-Fi gratuit, iar micul dejun este inclus in prețul fiecărei camere. Condițiile foarte bune de cazare sunt completate de un restaurant și-o sală spațioasă pentru evenimente.

, , , , , ,

Pensiunea Ara

Pensiune ***

9 camere
18 paturi

Micesti
Alba Iulia, Str. Dragasani, nr. 15D
+40 745 173 747
pensiuneaara@gmail.com
https://www.pensiuneaara.eu/

Facilitati:

Pensiunea ARA aflata la iesirea din Alba Iulia catre Zlatna-Campeni in cartierul Micesti, s-a dat in folosinta in octombrie 2008, fiind construita conform normelor europene prin fondurile SAPARD.
Pensiunea dispune de 9 camere( 18 locuri de cazare): 6 camere cu 2 paturi single si 3 camere cu pat matrimonial, toate avand baie proprie cu cabina de dus, tv cu cablu, aer conditionat, internet wireless.
Pensiunea dispune de parcare proprie aflata in incinta curtii.

, , ,

Casa cu nuc

Pensiune ***

6 camere
12 paturi

Centru
Alba Iulia, str. Vasile Alecsandri, nr. 39
+40 754 677 551
rezervari@casacunuc.ro
https://casacunuc.ro/

Facilitati:

Casa Cu Nuc, initial doar un concept ‘simte-te ca acasă’ s-a transformat într-o unitate de cazare în centrul orașului Alba Iulia care are ca scop găzduirea oaspeților într-un mediu asemănător cu cel de acasă.
Punem la dispoziție camere și apartamente complet mobilate și utilate (aer condiționat, WI-FI, televizoare SMART, parcare privată, bucătarie încăpătoare).

Micul dejun variat, cu multe produse de casă este foarte apreciat de oaspeții noștri, iar Cetatea Alba Carolina se situează la doar 5 minute de mers pe jos. Punctul nostru forte îl constituie curațenia și camerele extreme de spațioase.
Tot conceptual a fost creat din pasiune și din dorința de a promova un oraș care este considerat capitala de suflet a României.
Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, aflat la 73 km.
Proprietatea oferă serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

, , , , , , , , , , ,

Pensiunea Casa del Sole

Pensiune ***

6 camere
11 paturi

Centru
Alba Iulia, str. Ion C. Brătianu, nr. 2
+40 775 536 855
contact@casadelsole.com.ro
https://casadelsole.com.ro/

Facilitati:

Situată în Alba Iulia, la 600 de metri de Poarta a III-a a Cetății Alba Iulia, Casa Del Sole are un restaurant, bar, terasă și parcare privată gratuită. Camerele au aer condiționat, acces gratuit la internet WiFi, dulap și vedere la oraș.

De asemenea, camerele pensiunii includ TV cu ecran plat, birou și baie privată.

Casa Del Sole oferă mic dejun tip bufet.

Cetatea Alba Carolina se află la 1,1 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, situat la 50 km de Casa Del Sole.

, , , , , , , , , ,

Vila Casa Francisca 10

Pensiune ***

6 camere
12 paturi

Cetate
Alba Iulia, str. Francisca, nr. 10C
+40 720 693 926

https://web.facebook.com/franciscazece/?_rdc=1&_rdr

Facilitati:

Îmbinarea perfectă a relaxării oferită de padurea ce înconjoară vila si urbanul cotidian.
Dispune de 6 dormitoare cu pat matrimonial și bai proprii.

, , , , , , , , , ,

Pensiunea Casa Traiana

Pensiune ***

13 camere
32 paturi

Ampoi
Alba Iulia, str. Ariesului, nr. 49A
+40 728 444 318
pensiunecasatraiana@yahoo.com
http://pensiunealba.ro/

Facilitati:

Pensiunea Casa Traiana din Alba Iulia dispune pentru cazare de 10 camere, dintre care 7 duble , 3 camere matrimoniale, 2 apartamente cu 3 camere si bucatarie proprie. Camerele dispun de baie proprie, televizor, internet, televiziune prin cablu, telefon, balcon.
Pe langa serviciile de cazare si intretinere, oferite de pensiunea noastra din Alba Iulia, dispunem de un restaurant cu o capacitate de 60 de locuri, in care pe langa micul dejun va oferim o gama diversificata de produse traditionale romanesti, gatite sanatos "ca la mama acasa".

, , , , , , , , , ,

Confort House Plus

Apartament ***

2 camere
4 paturi

Centru
Alba Iulia, strada Oituz, nr. 23
+40 744 785 470
conforthouseplus@gmail.com
https://www.conforthouse.ro/

Facilitati:

În interes de serviciu în zona, în vacanță sau în drum spre o alta destinație Confort House Plus vă ofera liniște, confort, intimitate, curățenie.
Amplasarea locatiei este intr-o zona linistita, rezidentiala, cu acces pietonal si stradal. Zona comerciala a orasului ofera toata gama de magazine, restaurante si fastfood, cafenele si cofetarii-patiserii.

Situata in Centrul Vechi al orasului, locatia Confort House Plus ofera doua apartamente spatioase de 50 mp cu dotari moderne si parcare private gratuita.

In interes de serviciu in zona, in vacanta sau in drum spre o alta destinatie - Confort House Plus va ofera liniste, confort, intimidate, curatenie.

Un proiect care are la baza dorinta noastra de a va oferii posibilitatea de a regasii confortul caminului intr-un spatiu diferit de cel de acasa.

, , , , ,

Pensiunea Crown Royal

Pensiune ***

8 camere
16 paturi

Ampoi
Alba Iulia, str. Republicii nr. 40
+40 744 535 851
pensiunea.crownroyal@yahoo.com
http://pensiuneacrownroyal.ro/

Facilitati:

, , , , , ,

Hotel Elisabeta

Hotel ***

49 camere
92 paturi

Micesti
Alba Iulia, Aleea Vilelor, nr. 4
+40 258 839 117

https://www.vilaelisabeta.ro/

Facilitati:

, , , , , , , , ,

Hotel Hermes

Hotel ***

19 camere
42 paturi

Cetate
Alba Iulia, str. Toporasilor, nr. 20
+40 258 835 008
contact@hotelhermes.ro
https://hotelhermes.ro/

Facilitati:

Prin amplasarea sa “Hotel Hermes***” îmbină într-un mod util şi comod necesitatea unui confort ridicat cu dinamismul oferit de zona specifică unui mic centru comercial.
Pentru a defini confortul, alături de amplasarea privilegiată, „Hotel Hermes***” oferă eleganţa şi intimitatea necesare unor condiţii ideale pentru toate categoriile de clienţi. Încercând să evidenţiem diferenţa reală dintre minimul necesar unui hotel şi „Hotel Hermes***” am întregit atmosfera cu o experienţă unică în ceea ce priveşte decorul, facilităţile şi mai ales serviciile.

, , , , , , ,

Pensiunea MA

Pensiune ***

15 camere
33 paturi

Ampoi
Alba Iulia, str. Ariesului, nr. 51
+40 258 831 502 ; +40 758 022 065
rezervari@mahotels.ro
https://mahotels.ro/

Facilitati:

Ma Hotels oferă servicii de calitate la prețuri convenabile. Toate cele 18 camere pe care le avem sunt dotate cu: baie proprie, TV, WI-FI și aer condiționat. Fiecare cameră este pictată în culori calde, cu motive florale și romantice, al căror scop este de a crea o ambianță relaxantă, inedită și confortabilă pentru clienții noștri.

Una dintre cele mai vechi așezări din România, cunoscută în vechile timpuri ca „Apulum”, Alba Iulia a servit ca cel mai mare centru militar și economic în timpul ocupației romane. Temple, mozaicuri, statui, amfiteatre, palatul guvernatorului „Daciarum Trium” – toate redate original ca o copie în miniatură a mamei Roma. Clima blândă și bogăția solului, a făcut zona din jurul Celeilalte Capitale, locuibilă încă din cele mai vechi timpuri și a stabilit județul Alba ca un lider de regiune viticolă din secolul I .

Vă punem la dispoziție parcarea amenajată din fața pensiunii care este parțial închisă și păzită. Cu prețurile reduse, atmosferă familiară și dotările existente sperăm că v-am stârnit curiozitatea și interesul de a ne vizita cât mai curând. Vă așteptăm!

, , , ,

Martin’ Suite

Pensiune ***

6 camere
12 paturi

Cetate
Alba Iulia, Calea Moților, nr. 108
+4 0722 792 216

https://martinsuitealbaiulia.wordpress.com/

Facilitati:

Știm că la Alba Iulia vei avea parte de o experiență frumoasă, astfel că și noi, ne dorim să-ți oferim exact același lucru în timpul șederii tale aici.

Martin’Suite îți pune la dispoziție 6 camere în regim hotelier
Poți alege din cele 3 camere matrimoniale și 3 twin, în funcție de preferințele tale.

Fiecare cameră dispune de baie proprie, caldură, apă caldă, conexiune la internet, smart TV , masă, scaune, prosoape, articole de ingriire personală, fierbător apă, pahare, frigider.

Parcarea privată inchisă îți va asigura mașina pe parcursul șederii tale.

Tot în incinta complexului găsești un oficiu cu chiuveta racordată la apa potabilă și cuptor cu microunde.

Dacă ai nevoie de servicii de spălătorie sau calcare a hainelor tale îți oferim acest serviciu contracost.

, , , , , , , , ,

Pensiunea Attitude

Pensiune

8 camere
paturi

Cetate
Alba Iulia, str. Lalelelor, nr. 2A
+40 749 012 040
attitude.alba@gmail.com
https://www.pensiunea-attitude.ro

Facilitati:

Pensiunea Attitude și-a deschis porțile în luna iulie 2021 și a luat naștere din dorința de a face ceva diferit, de a oferi celor care trec prin Alba - Iulia un loc de cazare în care să își dorească să revină.
Toate cele 8 camere sunt spațioase fiind amenajate modern dar și cu bun gust astfel încât să aibă tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de fiecare moment petrecut la noi.
Attitude are camere atât pentru cei care sunt în trecere prin Alba Iulia în interes de servici dar și pentru cei care călătoresc împreună cu familia și doresc sa viziteze orașul Marii Uniri.

Suntem la 5 minute de mers pe jos de Cetatea Alba Carolina, Sala Unirii, Catedrala ortodoxă și Catedrala romano-catolică. Foarte aproape de noi este si Bulevardul Transilvaniei unde puteți sa vă plimbați deoarece nu circulă mașini, dar și să faceți cumpărături fiind o zonă in care sunt magazine și cele mai importante bănci.

În apropiere sunt supermarket-uri, cafenele și restaurante.
Modern, confortabil, diferit! Aceasta este Attitude!

, , , , ,

Vila Matia Resort

Pensiune ***

11 camere
22 paturi

Centru
Alba Iulia, str. Octavian Goga, nr. 10
+4 0786 803 496
matlashostel@yahoo.com
https://ro-ro.facebook.com/MatiaResort/

Facilitati:

Matia Resort reprezintă o vila încărcată de istorie fiind casa de protocol a lui Nicolae Ceaușescu. Vila este situată pe cea mai frumoasa stradă a orașului, într-un loc liniștit, la poalele Cetății Alba Carolina și la 300 m distanță de centru. Matia Resort pune la dispoziție parcare, wi-fi în tot resortul, informații turistice . Contra cost oaspeții noștri pot beneficia de mic dejun.

, , , , , , , , , , ,

Pensiunea Neptun

Pensiune ***

12 camere
24 paturi

Gara
Alba Iulia, str. Iașilor, nr. 95
+40 756 334 437; +40 751 176 661
neptunalbaiulia@gmail.com

Facilitati:

, ,

Camere de închiriat Onelia

Apartament ***

13 camere
26 paturi

Cetate
Alba Iulia, str. Barbu Catargiu, nr. 3, scara B, ap. 6 și scara C, ap. 6
+40 724 382 782
onelia3star@yahoo.com

Facilitati:

, ,

Casa Borza

Pensiune ***

4 camere
7 paturi


Oarda, str. Garoafelor nr. 86
+40 744 852 438

Facilitati:

La numai 4,5Km de centrul istoric și administrativ al Municipiului Alba Iulia te întâmpină o oaza de liniste, relaxare și ospitalitatea gazdelor : Casa de oaspeți Casa Borza (3*) Facilități: - 4 camere cu pat matrimonial si baie proprie; - TV; - bucătarie complet utilată; - sală de servit masa; - terasă; - salon; -grădină generoasă; - grătar; - parcare privată. Suntem dispuși să facem tot ce depinde de noi pentru a vă transforma vizita într-o experiență memorabilă. Cetatea Alba Carolina este la 4,5 km de cazare.

, , , , , , , , , ,

Pensiunea Perla Mureșului

Pensiune ***

12 camere
24 paturi


Alba Iulia, str. Biruinței, Nr. 6
+40 768 834 287

https://ro-ro.facebook.com/pensiunea.perlamuresului

Facilitati:

Situată aproape de malul sudic al râului Mureş, Pensiunea Perla Mureşului oferă acces gratuit la Wi-Fi şi are un restaurant care serveşte preparate din bucătăria tradiţională românească. Camerele au baie privată şi TV.

, , , , ,

Camere-apartament Steyna

Apartament ***

5 camere
10 paturi

Cetate
Alba Iulia, Bulevardul Transilvaniei, nr. 3B
+40 720 233 373

Facilitati:

, , , ,

Pensiunea Terra

Pensiune ***

12 camere
25 paturi

Centru
Alba Iulia, Bulevardul Republicii, nr. 5B
+4 0744 785 465
terraelixir@gmail.com

Facilitati:

, , , , , ,

Vila Steaua Nordului

Pensiune ***

18 camere
36 paturi

Cetate
Alba Iulia, Bulevardul Republicii, nr. 5A
+40 744 604 900; +40 744 789 465
vila_steauanordului@yahoo.com
https://vilasteauanordului.ro/

Facilitati:

Dacă ești în căutarea unui loc de cazare, la Vila Steaua Nordului găsești 18 camere primitoare și diversificate ca aspect și număr de locuri, în funcție de dorințele tale.

Dacă ai un eveniment de organizat, noi îți suntem alături la fiecare pas pentru a face din evenimentul tău unul special.

Dacă vrei să te relaxezi, aici găsești o piscină interioară cu saună, un lounge de relaxare și o piscină exterioară cu terasă și grădină.

Sau dacă pur și simplu îți dorești să-ți petreci timpul savurând meniuri alese din bucătăria internațională ori tradițională, te așteptăm cu mare drag, în restaurantul nostru.

Povestea noastră
În cei 20 de ani de experiență, alături de tine, am învățat ce este important pentru a-ți asigura o experiență deosebită.

Am învățat să fim atenți la ceea ce-ți dorești, să fim acolo la fiecare pas și să-ți oferim sprijinul de care ai nevoie.

Fie că ești călător, fie că organizezi un eveniment important din viața ta sau pur și simplu vrei să-ți petreci o seară într-o atmosferă unică, noi suntem aici să te facem să zâmbești.

Steaua noastră norocoasă este bucuria ta și suntem mereu pregătiți să te facem să strălucești!

, , , , ,

Speed House I – Camere de închiriat

Pensiune ***

8 camere
16 paturi

Centru
Alba Iulia, Str. Livezii, 35E
+40 744 599 107

Facilitati:

Speedhouse este situată în oraşul Alba Iulia. Proprietatea oferă acces gratuit la internet Wi-fi. Unitatea de cazare este dotată cu Tv prin cablu. Baia privată include duş şi articole de toaletă gratuite. Printre serviciile suplimentare se numără lenjeria de pat.

Există şi un loc de joacă pentru copii. La proprietate sau în împrejurimi pot fi practicate numeroase activităţi, Karting, echitaţie copii, pescuit şi drumeţii. Proprietatea oferă parcare gratuită

Step Inn

Apartament ***

4 camere
8 paturi

Gara
Alba Iulia, str. Iașilor, nr. 88
+40 745 268 126

Facilitati:

, , , , , ,

Hotel Astoria

Hotel ***

30 camere
60 paturi


DN 1, km 387, Sântimbru, jud. Alba
+40 731 190 948; +40 258 842 335
office@astoriahotels.ro
https://astoriahotels.ro/

Facilitati:

Stil, rafinament, lux, eleganță, servicii prompte, discrete și de calitate – așa se poate descrie în câteva cuvinte Astoria Hotel Alba. Spații verzi generoase înconjoară clădirea Astoria Hotel, iar accesul este extrem de facil, direct la DN1 . De remarcat este curtea interioară de la Astoria Hotel, la care au acces și nerezidenții hotelului. Pentru nevoi de afaceri, găsiți la Astoria Hotel servicii și utilități de office și cu siguranță vă veți felicita dacă veți apela la serviciul de concierge al hotelului. Astoria Hotel are 30 de spații de cazare, din care 18 camere cu 2 paturi, 11 camere cu pat matrimonial și un apartament, mobilate elegant și cu elemente de decor moderne, care încălzesc și apropie spațiul de sufletul locatarului.

, , , , , , , , ,

Vila Ana Boutique

Pensiune ***

8 camere
16 paturi

Centru
Alba Iulia, str. București, nr. 1
+40 786 980 215
anarezervarialbaiulia@gmail.com
https://vilaanaboutique.ro/

Facilitati:

Fie că vă aflaţi în Alba Iulia în interes de afaceri sau într-un voiaj leisure, fie ca aveţi o conferinţă sau un eveniment privat, la Ana Boutique, găsiţi raspunsul la toate dorinţele şi nevoile dumneavoastră, şi chiar mai mult. Toate camerele sunt prevăzute cu toate dotările necesare unui confort sporit: miniabar, cablu, TV cu ecran plat, internet gratuit (WIFI), aer condiționat, baie proprie (articole de toaletă gratuite). Dotări luxury, cu accent pe confortul oferit de dormitor, cu o zonă de living spațioasă.

, , , , , , , ,

Pensiunea Măcinic

Pensiune **

15 camere
30 paturi

Centru
Alba Iulia, str. Olteniei, nr. 15
+40 743 011 840; +40 723 958 971

http://pensiuneamacinic.ro/

Facilitati:

, , , , , , ,

Transylvania Velo Camp

*

0 camere
paturi


Comuna Meteș, sat Ampoița, nr.200B, Ampoița, 517446, jud. Alba
+40 740-565242; +40 756-550716
contact.transylvaniavelocamp@gmail.com
https://transylvaniavelocamp.com/

Facilitati:

Campingul este situat la 12 km de Alba Iulia, în satul Ampoița, comuna Meteș, județul Alba. Pe lângă posibilitatea de campare, gazda vă oferă tururi ghidate în Cetatea Alba Carolina, inițiere în alpinism și tururi ghidate la poalele munților Apuseni. Initiere in alpinism, escaladă - cuprinde trasee în Cheile Ampoiței, Cheile Râmețului, Cheile Mănăstirii, Cetea Băile Romane, Cheile Intregaldei, Cheile Galdiței, Feneș și Colțul lui Blaj. Mai multe detalii despre locurile pe care le puteți vizita, găsiți pe pagina noastră: https://transylvaniavelocamp.com/ Campingul dispune de următoarele facilități: 25 de locuri pentru campare, parcare auto, duș, mașină de spălat rufe, vatră de foc, loc de joacă pentru copii, zonă de socializare acoperită, spațiu de gătit acoperit, wi-fi, supraveghere video, biciclete, echipament escaladă.

, ,