m

Urmăriți-ne pe:
GO UP

Cars and Coffee

Descoperiți magia evenimentului aflat la a 4-a ediție, desfășurat în inima Cetății Alba Carolina.

Admirați o selecție variată de mașini, de la clasice de colecție până la modele moderne de lux și supercars. Fiecare zi va aduce noi suprize oferind o experiență unică pentru fiecare vizitator.

CarsXCoffee este mai mult decât o expoziție de mașini, este un loc unde pasionații se întâlnesc, împărtășesc povești și își construiesc relații. Bucurați-vă de conversații captivante alături de alți entuziaști auto, savurând o cafea aromată.

Participați la prezentări interactive și workshop-uri susținute de partenerii organiozatorilor, experți din domeniul auto. Aflați despre ultimele tendințe în tuning, întreținerea vehiculelor și inovațiile din industria auto.

Concursuri tematice vor aduce un plus de adrenalină și competiție.

Savurați o selecție rafinată de cafele și delicii culinare oferite de cafenelele și food truck-urile locale prezente. Bucurați-vă de o experiență gastronomică diversificată, perfectă pentru a completa atmosfera evenimentului.

Nu ratați ocazia de a participa la CarsXCoffee și de a trăi o experiență auto de neuitat într-un cadru istoric deosebit!

Evenimentul începe în 12 iulie la ora 14.00 și se încheie în 14 iulie la ora 18.00.

Date

iul. 12 - 14 2024
Ongoing...

Time

All Day

Leave a Reply