m

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe co-finanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi
www.fonduri-ue.ro

Urmăriți-ne pe:
GO UP

ALBA IULIA CITY RACE 2023 – Aleargă în Cealaltă Capitală!

Primaria Alba Iulia si Asociatia nonprofit Sport La Orice Varsta in parteneriat cu Consiliul Judetean Alba si DJST Alba va invita sa participati pe 30 septembrie 2023 la cea de-a opta editie a concursului Alba Iulia City Race, eveniment sportiv care isi propune sa combine alergarea pe sosea cu alergarea pe teren variat in capitala istorica a Romaniei, Alba Iulia. In Cetatea Alba Carolina, istoria isi retraieste gloria la prezentul continuu!

Scopul nostru principal este acela de a atrage cat mai multi oameni spre alergare. In ultimii ani, din ce in ce mai multa lume alearga si în tara noastra, dovada participarea destul de numeroasa la prima editie Alba Iulia City Race. Incet, incet, societatea se schimba si lumea incepe sa simta nevoia unui regim de viata sanatos iar alergarea este sportul care poate fi practicat de oricine, fiecare la nivelul la care isi doreste.

Provocarea noastra pe termen lung, este insa, ca în fiecare an, Alba Iulia sa devina prin aceasta competitie, macar pentru o data pe an, capitala atletismului romanesc.

Probele din cadrul competitiei au fost gandite astfel incat sa fie atractive pentru un numar cat mai mare de iubitori ai miscarii in aer liber, indiferent de categoria de varsta, sex si nivel de pregatire fizica.

Mai multe detalii despre probele competiției și cum puteți participa, veți afla accesând pagina:https://albaiulia.cityrace.ro/

The event is ongoing.

Date

sept. 30 2023
Ongoing...

Leave a Reply